Jeugd & Familie

Kruistocht in Spijkerbroek

Nationaal Jeugd Musical Theater

vrijdag

8

februari
2019

19:00

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

VANAF 7 JAAR

Kinderfeestje

vrijdag

8

februari
2019

19:00Rabobank zaal

Prijs € 22,50
JEUGD € 17,50
incl. garderobe

VANAF 7 JAAR

Kinderfeestje

Tiener Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine. Hij belandt in een middeleeuwse kruistocht van achtduizend kinderen die naar Jeruzalem reizen om die stad te bevrijden van de Saracenen. Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen bij het trotseren van hoge bergen, ziekten en aanvallen van rovende ridders. Maar schuilt het gevaar niet ergens anders? Prachtige familiemusical naar het onvolprezen boek van Thea Beckman!


De familiemusical ‘Kruistocht in spijkerbroek’ is al vele jaren een dikke theaterhit. Logisch, want het tijdloze verhaal van Thea Beckman is smullen voor iedereen vanaf zeven jaar.
De vijftienjarige Dolf stapt als proefpersoon in een tijdmachine en belandt in een middeleeuwse kruistocht van achtduizend kinderen, die naar Jeruzalem reizen om de stad te bevrijden van de Saracenen. De tocht is lang en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen bij het trotseren van hoge bergen, ziektes en aanvallen van rovende ridders. Maar meer en meer realiseert Dolf zich dat het gevaar niet achter de volgende bergtop wacht. Het verhaal wordt gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, ook bekend van ‘Oorlogswinter’ en ‘Peter Pan’.

Kinderfeestje inclusief Prijs inclusief voorstelling €15,-

Vier je feestje bij ons in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt een voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack. De jarige krijgt een kaartje voor een voorstelling naar keuze. 

Reserveren is mogelijk vanaf 5 personen. Graag organiseren wij het feestje op maat. Je kunt reserveren via Kirsten van der Meer (k.vandermeer@harmonie.nl).


Tekst: Thea Beckman
script: Marc Veerkamp
liedteksten: Allard Blom
compositie: Jeroen Sleyfer
regie: Mark van Haasteren

Prachtige familiemusical naar het onvolprezen boek van Thea Beckman!

Website: www.kruistochtinspijkerbroek.nl