Cabaret

Lebbis

De Bovengrens

Rabobank zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Rabobank zaal

Prijs € 21,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Jarenlang heeft cabaretier Lebbis met goede vrienden gebabbeld bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over wat we doen, waarom we dat doen en waar we heen willen. Voorbij eten, veiligheid en onderdak. Praatgrage Lebbis laat de ondergrens liggen en gaat samen met zijn publiek op zoek naar de bovengrens. Poëtisch en precies.


De ondergrens kennen we allemaal, maar nu gaat Lebbis – met ons – op zoek naar ‘De Bovengrens’. Jarenlang heeft hij gesprekken gevoerd met goede vrienden bij de open haard, tijdens wandelingen en onder het genot van een versnapering. Gedachtewisselingen over waar we heen zouden kunnen gaan. Als mensheid. Gewoon. Voorbij eten, veiligheid, onderdak. Samen met u wil Lebbis op deze avond kijken naar wat we doen, waarom, en waar het heen gaat. Meanderend over wat vragen, waarbij hij veel zelf aan het woord zal zijn, maar dat kent u wel van hem. Hield hij maar nooit op.


Regie: Koos Terpstra

Poëtische en precieze Lebbis zoekt de bovengrens

Website: www.lebbis.nl

Het Parool **** over ‘De Paardenpoetser’: “Lebbis is nog altijd een slimme David die niets liever doet dan het opnemen tegen de grote Goliath.”

NRC Handelsblad *** over ‘De Paardenpoetser’: “Lebbis is een man die zijn publiek graag wat te denken meegeeft. (…) Hij is een precieze verteller, die ook poëtisch uit de hoek kan komen. (…) Bij Lebbis is de avond in goede handen en hij bewijst een bovengemiddeld cabaretier te zijn. Luister, lach, leer.”

Trouw *** over ‘De Paardenpoetser’: “Lebbis maakt zich nog steeds kwaad over allerlei uitwassen in de maatschappij, heeft levenslessen voor ons en steekt de draak met diverse redeneringen.”