Cabaret

Lenette van Dongen

Tegenwind

AEGON zaal

Prijs € 22,-
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 22,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Na dertig jaar lust en last, mode en meningen, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat Lenette van Dongen huis en haard in de grote stad om in een plattelandsdorpje dicht bij zee haar rust te vinden. Ze lijkt er volmaakt gelukkig, maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger? In haar solovoorstelling ‘Tegenwind’ laat de veelgeprezen cabaretière en zangeres de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht.

Na dertig jaar lust en last, mode en meningen, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat Lenette huis en haard in de grote stad om in een plattelandsdorpje dicht bij zee haar rust te vinden. Ze lijkt er volmaakt gelukkig, maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger?
Cabaretière en zangeres Lenette van Dongen laat in ‘Tegenwind’ de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht. “Als een van de weinigen weet ze haar publiek werkelijk mee te nemen in haar vertelling. (…) Haar tiende solovoorstelling behoort zonder meer tot de beste uit haar oeuvre.” (Algemeen Dagblad ****)

Website: www.lenettevandongen.nl

Algemeen Dagblad ****:
“Als een van de weinigen weet Lenette van Dongen haar publiek werkelijk mee te nemen in haar vertelling. Ze neemt de zaal in vertrouwen en schept een aangenaam soort intimiteit. (…) ‘Tegenwind’, de tiende solovoorstelling van Lenette van Dongen, behoort zonder meer tot de beste uit haar oeuvre.”