Klassiek

Lunchconcert maart:

Florian Verweij (piano), Sander de Jong (tenor) en Kees Kruit (piano)

Foyer

GRATIS € 0,-
LUNCH € 6,-

Foyer

GRATIS € 0,-
LUNCH € 6,-

Voor u spelen drie prijswinnaars van het Prinses Christina Concours!

Florian Verweij (piano), Sander de Jong (tenor) en Kees Kruit (piano)

Florian Verweij (1997) begon op zesjarige leeftijd met piano spelen bij Siebert Nix. De stichting Classic Young Masters heeft Florian in 2015 geselecteerd als Classic Young Master waarmee hem een tweejarig begeleidingstraject is aangeboden. Florian bespeelt een Bösendorfer, een vleugel die hem ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.

Sander de Jong (1993) begon in 2002 met het zingen als jongenssopraan bij het Martini Jongenskoor Sneek. tot en met 2011 studeerde Sander in de vooropleiding van het Codarts conservatorium in Rotterdam, waar hij les had van Frans Huijts. Tegelijk volgde hij theorie en pianolessen en in februari 2008 behaalde Sander een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours in Groningen, waar hij in 2011 een eerste prijs behaalde.

Kees Christiaan Kruit (1999) begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. Hij volgde zijn pianostudie in de Jong Talent Klas van het ArtEZ Conservatorium te Zwolle, bij Frank van de Laar. Sinds 2016 zet hij deze studie bij Frank van de Laar voort aan het Conservatorium van Amsterdam.

Website: www.harmonie.nl