Muziek

Maaike Ouboter

En hoe het dan ook weer dag wordt

Kleine zaal

Prijs € 20,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 20,25
incl. garderobe en pauzedrankje

Plotseling was ze er. Na audities voor ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ beklom Maaike Ouboter de hitlijsten met haar ontroerende liedje ‘Dat ik je mis’. Het was het resultaat van jarenlang observeren en noteren in haar notitieboekjes. In haar voorstelling opent Ouboter die boekjes voor u. Bijzondere verhalen, gênante anekdotes en natuurlijk vooral liedjes spelen de hoofdrol in ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’.

Als uit het niets scoorde singer-songwriter Maaike Ouboter een enorme hit met ‘Dat Ik Je Mis’, na audities voor de Beste Singer-Songwriter van Nederland. Toch gingen er jaren van observeren en noteren in haar vele notitieboekjes aan vooraf. Vanavond doet Maaike die boekjes voor u open en zingt en vertelt over haar leven. Over de liefde en wat haar onhandigheid en warrige hoofd met haar doen. Bijzondere verhalen, gênante anekdotes en natuurlijk vooral liedjes. Afgelopen jaar verscheen Maaikes langverwachte en door de pers uitstekend ontvangen debuutalbum. “Elf intelligente, kwetsbare en ontroerende songs. (…) Een prachtige Nederlandstalige luisterplaat.” (OOR)

Website: www.maaikeouboter.nl

de Volkskrant **** over de cd ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’:
“Maaike Ouboter kan met weinig middelen grote aandacht trekken. (…) Ze kan met haar wonderlijke teksten een verhaal vertellen, zonder dat ze meer aanreikt dan contouren.”

OOR over de cd ‘En hoe het dan ook weer dag wordt’:
“Elf intelligente, kwetsbare en ontroerende songs. (…) Maaike Ouboter liet zich door het overdonderende succes van haar debuutoptreden op televisie niet gek maken en dat geduld levert ons een prachtige Nederlandstalige luisterplaat op.”