Jeugd & Familie

Rabobank zaal

incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

Droom je graag? Maas Theater en Dans laat je wegdromen bij dansende deuren, bewegende meubels, tekeningen die tot leven komen en konijnen die je in slaap zingen. De voorstelling 'Foutje' is een speelse mix van dans, muziek, tekeningen, magie en slapstick vol vrolijke misverstanden en virtuoze mislukkingen. De drie spelers buitelen, vallen, rollen en struikelen hun weg door de wereld. Een echte aanrader volgens Dans Magazine!

Maas theater en dans scoorde afgelopen jaar een hit met ‘Foutje’. Theaterkrant zag “strakke slapstick-scènes, grappige goocheltrucjes en indrukwekkende breakdance moves”, terwijl de Volkskrant de voorstelling “grappig en inventief” vond.
In een speelse mix van dans, muziek, tekeningen, magie en slapstick vol vrolijke misverstanden en virtuoze mislukkingen wordt het publiek meegenomen in een droom. En in een droom is alles mogelijk: dansende deuren, bewegende meubels, tekeningen die tot leven komen, konijnen die je in slaap zingen, noem maar op. De drie spelers buitelen, vallen, rollen en struikelen hun weg door de wereld. Bijna jammer om weer wakker te worden, na deze “echte aanrader”. (Dans Magazine)

Choreografie: Arthur Rosenfeld | dans en spel: Blazej Jasinski, Anastasiia Liubchenko en Andy Smart | muziek: Helene Jank | decor: Hester Jolink en Yoka van Zuijlen | kostuums: Jookje Zweedijk | licht: André Goos

Website: www.maastd.nl

de Volkskrant ***:
“Keihard gelachen. (…) Choreograaf Arthur Rosenfeld is de 60 gepasseerd, maar kinderen voelt hij feilloos aan en slapstick zit hem in de genen. (…) Grappig en inventief.”

Theaterkrant ***:
“Strakke slapstick-scènes en grappige goocheltrucjes.”