Muziek

Mart Hoogkamer

Met een lach en een traan…

woensdag

12

oktober
2022

20:15 uur

Grote zaal

GOUDEN RANG € 45,-
1E RANG € 34,50
2E RANG € 31,-
3E RANG € 24,-
incl. garderobe en pauzedrankje

woensdag

12

oktober
2022

20:15 uurGrote zaal

GOUDEN RANG € 45,-
1E RANG € 34,50
2E RANG € 31,-
3E RANG € 24,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Ineens was hij daar: Mart Hoogkamer, slechts 23 jaar oud, maar nu al een naam die niet meer weg te denken is uit de Nederlandse muziekwereld. Mart domineerde lange tijd alle media, hitlijsten en radio- en tv-stations met zijn nummer 1 gimmick plaat Ik Ga Zwemmen en verbreekt werkelijk ieder record. Vorig jaar ging hij bovendien viral op social media en kreeg wereldwijd aandacht en tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van Unchained Melody; opgenomen op het Spaanse strand met zijn knieën in het zand.

Een volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren die iedereen wegblaast. Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. Daar gaan we zeker nog veel van horen.

Van september tot en met December 2022 trekt hij langs de Nederlandse theaters en speelt hij de pannen van het dak. Met zijn 7-koppige liveband zet hij een feel good show neer met de grootste Engelstalige evergreens als She Believe In Me, All By Myself en uiteraard Unchained Melody. Maar zijn eigen Nederlandstalige muzikale herinneringen zullen ook niet ontbreken.  

 

Deel deze voorstelling:   E-mail