Martijn Fischer

@neushoorn

Martijn Fischer schitterde al in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’. Voor zijn exclusieve clubtour ‘Martijn Fischer Zingt Hits van Hazes’ kruipt de acteur weer in de huid van de legendarische volkszanger. Hij doet dit samen met zijn complete liveband waar hij al jaren mee optreedt. Het is voor Martijn Fischer als zijnde clubtour weer de hoogste tijd om de hort op te gaan.

“Niets is mooier dan een dampende zaal vol Hazes fans voor je neus om samen dat feestje mee te vieren! Dat ik die prachtige songs voor de mensen mag zingen ervaar ik als een groot cadeau”, zegt Martijn. Het belooft een grandioze en hartverwarmende avond vol met bekende meezingers voor zowel jong als oud te worden.

Martijn Fischer is bekend geworden als de persoon die André Hazes vertolkte in de film ‘Zij Gelooft in Mij’ en de gelijknamige musical over het leven van André. Inmiddels is hij ook een graag geziene gast op festivals en feesten. De afgelopen jaren wist hij jong en oud luidkeels mee te laten meezingen op festivals zoals Paaspop, Zwarte Cross, Parkpop, Festyland, Westerpop en de Nijmeegse Vierdaagse. Dat de hits van Hazes tijdloos zijn blijkt elke keer weer!

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 13 september 2024
vr 13 september 2024
20:45 uur
Locatie/zaal
Neushoorn

Tickets

vr 13 september 2024 vr 13 sep 20:45 uur
Regulier € 27,00, CJP € 20,25
20:45 uur Regulier € 27,00, CJP € 20,25
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken