Jeugd & Familie

Martin Luther King

Urban Myth (reprise)

zondag

5

maart
2023

15:00 uur

Bovenzaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

vier je kinderfeestje

zondag

5

maart
2023

15:00 uurBovenzaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe

VANAF 8 JAAR

vier je kinderfeestje

Martin Luther King volgt het verhaal van de jonge Martin Luther King. Een jonge man die in zijn jeugd al een wereld van ongelijkheid ontdekt en een nieuwe wereld vormt met de speech waarvan iedereen in ieder geval de eerste zin kent: “I have a dream…”

De voorstelling begint in 1937, de tijd dat Martin Luther King nog Michael heette. Hij heeft een onbezorgde jeugd, totdat hij naar school gaat. Hij moet naar een school voor alleen zwarte kinderen. Een gevoel van onrechtvaardigheid komt bovendrijven en wakkert een vuurtje aan dat niet meer te doven is. Hoe ver is Martin bereid te gaan?

Martin Luther King is een swingende muzikale familievoorstelling onder de regie van Jörgen Tjon a Fong, met hoofdrollen voor José Montoya, Noah Blindenburg, Rosa da Silva en Viktor Griffioen. Tijdens de voorstelling wordt voor livemuziek gezorgd door Gianni Noten, Timothy Bennet en Djuwney.


Regie en tekst: Jörgen Tjon a Fong
Compositie en live muziek: Gianni Noten, Timothy Bennet en Djuwney
Spel: José Montoya, Noah Blindenburg, Rosa da Silva en Viktor Griffioen
Martin Luther King wordt gemaakt in coproductie met Urban Myth, Theater De Krakeling en STIP theaterproducties

Vier je kinderfeestje!
Ben jij jarig (geweest)? Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Vier je verjaardag feestelijk in De Harmonie, klik hier voor meer informatie.

Hoe ver ga jij voor je dromen?

 

Deel deze voorstelling:   E-mail