Young

Meeuw jonge theatermakers

Cyrano

zondag

27

november
2022

15:00 - 16:15 uur
Geen pauze

Accent zaal

Prijs € 16,25
JONGEREN € 12,75
incl. garderobe

zondag

27

november
2022

15:00 - 16:15 uur
Geen pauzeAccent zaal

Prijs € 16,25
JONGEREN € 12,75
incl. garderobe

Deze wereldberoemde toneelklassieker vertelt het verhaal van Cyrano die heimelijk verliefd is op de beeldschone Roxane. Maar zij ziet hem niet staan. En dan verschijnt de knappe Christian.

Hij zegt wat hij denkt.
Hij doet wat hij voelt.
Hij vecht waar hij voor staat.
Alleen: die neus.

Met regisseur Carlo Scheldwacht maken twaalf jonge spelers een gloednieuwe bewerking over worden wie je wilt zijn en durven zijn wie je bent. En wat telt daarbij het meest, je binnen- of buitenkant? Zie en hoor de spelers rijmen en rappen, zingen en swingen, drammen en dreinen, jammeren en juichen. Want waar het hart vol van is, loopt de mond van over.

Jonge onderzoekers
Voor aanvang van de voorstelling kom de jonge onderzoekers van Meeuw jonge theatermakers tegen in de foyer in de rol van woordzoekers. Waar wil jij je over uitspreken? Wat zit jou hoog? Waar loopt jouw hart van over? De jonge onderzoekers geven er woorden aan en laten dat horen in een Open Mic sessie.


Met: Pieter van Aalst, Iris Dicke, Loïs Brouwer, Nina Los, Hedzer Seffinga, Fardau Nijboer, Rosaline Smit, Amir Issa, Maryke Kuiken, Julius van der Monde, Oane Marten van der Veen en Rixt Siderius
Regie: Carlo Scheldwacht

 

Deel deze voorstelling:   E-mail