Muziek

Mell & Vintage Future

Roots & Romance 3

donderdag

14

december
2023

20:30 - 22:00 uur
Geen pauze

Uitverkocht

Middenzaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

14

december
2023

20:30 - 22:00 uur
Geen pauze

UitverkochtMiddenzaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Deze driekoppige band ken je van tv en hun laatste album Break The Silence. In 2022 lieten zangeres Mell, drummer Ton Dijkman en toetsenist Nico Brandsen zien dat ze ook in het theater niet misstaan. Verwacht nieuw werk en nieuwe covers, maar ook de internationaal bekende songs van de band.

Roots & Romance 3 is een fris vervolg op deel 2. Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. Veruit de meest gehoorde reacties waren: “wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond”. Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows brachten het laatste album BREAK THE SILENCE zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart!

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Nico, de achtergronden bij eigen liedjes, soms best grote onderwerpen, de redenen voor een bijzondere cover en classic love songs, Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend geheel dat smaakt naar veel meer. En dus komt er meer, in Roots & Romance 3

Volop genieten, van jong tot oud!


Credits:
Producent: Senf Theater B.V. 
Zang: Mell
Drums, gitaar en backing vocal: Ton Dijkman
Hammond, voetbas, keys en backing vocal: Nico Brandsen 
Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft

Website: moretheater.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail