Merijn Scholten

TEAM SOLO (reprise)

Scholten kreeg met zijn online sketches en typetjes vele volgers. Het goede nieuws: ze komen ook naar het theater en zijn na een uitverkochte zaal vorig jaar nog een keer te zien in De Harmonie! Zijn alter-ego’s gaan in deze show terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Volgens zijn regisseur Micha Wertheim ‘de grappigste man van Instagram’ en dat bevestigen de lovende recensies.
 
De satirische filmpjes van Merijn Scholten gingen afgelopen jaar regelmatig viral. Daarnaast maakte hij deel uit van het duo De Partizanen, dat de jury- en publieksprijs won op het Leids Cabaretfestival en de Neerlands Hoop ontving voor beste debuutprogramma. Voor hun laatste voorstelling, het met 5 sterren bekroonde Het Leven an Sich, schreef hij tekst en muziek.

Credits:
Tekst, spel en muziek: Merijn Scholten Techniek: Jelle van Setten
Creatieve adviezen: Micha Wertheim
Video: Willem van der Maarel
Licht­ontwerp en podiumbeeld: Jasper Nijholt
Met dank aan: Mildred Aikema & Marjolein Visser
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 7 juni 2024
vr 7 juni 2024
20:15 - 21:45 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

vr 7 juni 2024 vr 7 jun 20:15 uur
standaard € 19
20:15 uur standaard € 19 Uitverkocht
Tickets bestellen
"Team Solo is een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling" "Het is een zegen dat we Merijn Scholtens geweldige comedy nu live in het theater kunnen beleven" "De hilarische Insta-types van Merijn Scholten werken ook in het theater"
- De Volkskrant
"Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden"
- Telegraaf
"Fenomenaal leuke voorstelling", "De zaal ligt aan zijn voeten, vaak hikkend van het lachen", "Achter elke grap schuilt een diepe gedachte"
- Theaterkrant

Media

Extra

Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken