Muziek

Miss Molly & Me

Bonnie & Clyde

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Kleine zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Ga mee op roverspad met Miss Molly & Me en volg de sporen van het beruchte duo Bonnie en Clyde. Met folky en soulvolle muziek, harmonieuze zang en een vleug humor herleeft het criminele stel, dat in het Amerika van de jaren dertig de droom van vrijheid, avontuur en rijkdom najoeg door plunderend door de staten te trekken. Miss Molly & Me trekt bewapend met een prachtige verzameling enerverende, hartstochtelijke liedjes ook langs ons theater.

Ga mee op roverspad met Miss Molly & Me en volg de sporen van het beruchte duo Bonnie en Clyde. Met folky, soulvolle muziek, harmonieuze zang en een vleug humor herleeft het criminele stel, dat in het Amerika van de jaren dertig de droom van vrijheid, avontuur en rijkdom najoeg door plunderend door de staten te trekken. Miss Molly & Me – met onder anderen zangeres/actrice Marlijn Weerdenburg en zanger/gitarist/pianist Helge Slikker – trekt bewapend met een prachtige verzameling enerverende en hartstochtelijke liedjes langs de theaters. Vorig jaar verscheen het gelijknamige, prima ontvangen album: “De liedjes zouden zomaar kunnen stammen uit de tijd van het gangsterduo, ware het niet dat de productie uiteraard veel meer hedendaags klinkt.” (Kindamuzik)


Regie: Paul de Munnik | zang: Marlijn Weerdenburg | zang, gitaar en piano: Helge Slikker | drums en zang: Dave Menkehorst | bas: Lucas Dols

Website: www.bostheaterproducties.nl

Kindamuziek over de cd ‘Bonnie and Clyde’:
“De liedjes op Bonnie and Clyde zouden zomaar kunnen stammen uit de tijd van het gangsterduo, ware het niet dat de productie uiteraard veel meer hedendaags klinkt.”

Platomania over de cd ‘Bonnie and Clyde’:
“De teksten zijn prachtig, de liedjes zijn knap en verrassend geconstrueerd.”