Muziek

Miss Montreal

AEGON zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

AEGON zaal

Prijs € 29,75
incl. garderobe en pauzedrankje

Een schaterlach, een traan en de liefde: tijdens deze voorstelling leest u mee in het dagboek van Miss Montreal, de band onder leiding van zangeres Sanne Hans. Uit het leven gegrepen anekdotes worden daarin afgewisseld met persoonlijke liedjes. Het zijn drukke tijden voor Sanne. Naast Miss Montreal is ze coach bij 'The Voice of Holland'. Bovendien verschijnt dit jaar het nieuwe album van haar band, de opvolger van het goed ontvangen ‘Irrational’.

Miss Montreal, de band onder leiding van Sanne Hans, gaat na twee eerdere succesvolle tournees opnieuw de theaters in. Over een titel wordt nog nagedacht, zeker is wel dat Sanne ook nu weer het achterste van haar tong zal laten zien. Uit het leven gegrepen anekdotes worden afgewisseld met persoonlijke liedjes. Het is alsof u meeleest in het dagboek over het leven dat Sanne met haar band leidt en alles wat daarbij hoort: een schaterlach, een traan en natuurlijk de liefde.
Op dit moment is Sanne elke week te zien als coach in tv-programma ‘The Voice of Holland’. In de loop van 2016 verschijnt het nieuwe album van Miss Montreal, opvolger van het goed ontvangen ‘Irrational’.

Coach bij Voice of Holland

Website: www.missmontreal.nl