Jeugd & Familie

Niki Jacobs

Uit alle windstreken (babyconcert)

Rabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe

Geschikt voor baby’s van 5 tot 14 maanden. Duur 30 minuten.

Rabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe

Geschikt voor baby’s van 5 tot 14 maanden. Duur 30 minuten.

Overal ter wereld zingen moeders en vaders zachtjes wiegend mooie liedjes voor hun kinderen. Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders verzamelde zangeres en gitariste Niki Jacobs de mooiste wiege-, slaap- en kinderliedjes uit alle windstreken. Tijdens dit babyconcert neemt ze u, samen met accordeonist Pieter Jan Cramer, vanuit de intieme setting van een prachtige bedoeïenentent mee naar verre oorden en exotische bestemmingen.

Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders verzamelde zangeres en gitariste Niki Jacobs de mooiste wiege-, slaap- en kinderliedjes uit alle windstreken. Tijdens dit babyconcert neemt ze u met accordeonist Pieter Jan Cramer vanuit de intieme setting van een prachtige bedoeïenentent mee naar verre oorden en exotische bestemmingen. Want ook op de meest afgelegen plekken zingen moeders en vaders hun kinderen zachtjes wiegend mooie liedjes toe.
Niki Jacobs werd bekend met haar inlevende vertolkingen van muziek die uiteenloopt van Joodse soul, pop en jazz tot Amerikaanse folk. Haar theaterconcert ‘Grensverhalen’ kreeg in de Volkskrant vijf sterren.

Website: www.nikitov.com