Noord Nederlands Orkest in residentie

Openbare repetitie

Welkom op je ideale lunchafspraak! Je bent van harte welkom om de repetitie van het Noord Nederlands Orkest in De Harmonie bij te wonen. Het orkest repeteert deze dag voor het concert dat ze geven op 20 november: Symphony Fantastique. Voor liefhebbers serveren onze koks van theatercafé Kwint een lunch die samen met de orkestleden in Grote Foyer wordt gegeten.  
 
Zoek een plekje in de zaal en probeer dan gerust eens wat anders dan anders. Luister naar wat de dirigent te zeggen heeft en zie de zweetdruppels van de musici van dichtbij tijdens hun repetitieproces.

Het Noord Nederlands Orkest
Het Noord Nederlands Orkest behoort tot een van de toporkesten van Nederland. Het NNO maakt symfonische muziek toegankelijk voor iedereen. De programmering is verrassend, eigenzinnig en veelzijdig dankzij een breed scala aan concerten. Variërend van puur klassiek voor de echte klassiek liefhebber, symfonische meesterwerken voor nieuwsgierige muziekliefhebbers en verassende mix-programma’s.

De Harmonie is de tweede thuisbasis van het Noord Nederlands Orkest. Ze geven dit siezoen maar liefst tien concerten!  In het kader van obns jubileumjara komen ze nu ook bij ons repeteren. En wie weet gaan ze dat wel vaker doen. 

Lunch
Van 13:00 tot 14:00 uur kun je in ons theatercafé komen lunchen. De leden van het orkest lunchen mee, dus als je een vraag hebt kun je die kwijt. De lunch bestaat uit 2 luxe belegde broodjes met een huisgemaakte soep, koffie/thee en melk/karnemelk. Wanneer je vooraf reserveert, dekken wij alvast de tafel. Gewoon langskomen kan ook, maar op = op. 

 

 

 

 

 
 
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
di 19 november 2024
di 19 november 2024
12:30 - 13:00 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Grote Zaal
Lunch extra bij te boeken |  13:00 uur

Tickets

di 19 november 2024 di 19 nov 12:30 uur
Standaard € 0,00
12:30 uur Standaard € 0,00
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Lunch-arrangement
Geniet voorafgaande aan het lunchconcert van een heerlijke lunch in Theatercafé Kwint. Deze lunch bestaat uit 2 broodjes, een heerlijk soepje en een glaasje melk of karnemelk en een kopje koffie of thee.

Heb je een allergie of dieet? Geef jouw wens wel even door aan de kassa.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken