Noord Nederlands Orkest

Valentijnsconcert met Leonor Amaral

Topsopraan Leonor Amaral en het Noord Nederlands Orkest trakteren op een verleidelijk muzikaal valentijnsboeket. Klim op de roze wolk en laat je zintuigen prikkelen door mediterraan temperament! Toyoma's betoverende Dance of the Celestials gaat vooraf aan Mahlers intense Adagietto, één van de grote, romantische hoogtepunten uit de muziekgeschiedenis. En Tsjaikovski's Romeo en Julia, het ultieme liefdesmonument, is natuurlijk ook onmisbaar op dit programma.

Toyoma’s betoverende Dance of the Celestials gaat vooraf aan Mahlers intense Adagietto, één van de grote, romantische hoogtepunten uit de muziekgeschiedenis. Een opzwepende Malambo geeft een draai aan het programma en maakt de weg vrij voor temperamentvol Spaans operarepertoire, met glansrollen voor de Portugese stersopraan Leonor Amaral.   

Tsjaikovski’s Romeo en Julia, het ultieme liefdesmonument, is onmisbaar op dit programma. Je kent het vast, want dit warmbloedige werk is synoniem aan het woord ‘liefde’ geworden en is overal - films, cartoons, games - te horen daar waar liefde opbloeit.   

Hekkensluiter is The Girl in 14G. Dit is niet alleen een virtuoos vocaal stuntstuk, maar ook een eerbetoon aan liefde – liefde voor muziek! 

Musici

Dirigent Chelsea Gallo
Sopraan Leonor Amaral

  

Website: nno.nu

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 13 februari 2025
do 13 februari 2025
20:15 uur
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

do 13 februari 2025 do 13 feb 20:15 uur
Standaard € 26,50
20:15 uur Standaard € 26,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Programma

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken