Cabaret

Oeloek

Droeftoeters

Accent zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Accent zaal

Prijs € 20,-
incl. garderobe en pauzedrankje

De nieuwe voorstelling van Oeloek barst weer van de energie. ‘Droeftoeters’ is een hilarische achtbaan van muzikaal geweld, krankzinnige dialogen en visueel spektakel. Het publiek valt van de ene verbazing in de andere in deze ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de blaaskaak, de patjepeeër, de praatjesmaker en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. Oeloek laat ze nog één keer hoog van de toren blazen voordat ze naar beneden tuimelen.

De voorstellingen van Oeloek barsten van de energie. En dat is in ‘Droeftoeters’ niet anders. In deze hilarische achtbaan van muzikaal geweld, krankzinnige dialogen en visueel spektakel val je van de ene verbazing in de andere en sta je constant op het verkeerde been. Want het kan altijd gekker, absurder en grappiger. De idiote figuren vliegen je om de oren in deze ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de blaaskaak, de patjepeeër, de praatjesmaker en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. Oeloek laat ze nog één keer hoog van de toren blazen, voordat ze naar beneden tuimelen. “Tragikomedie van de bovenste plank.” (Trouw **** over de vorige voorstelling ‘OpSchmùck’)

Barstensvol energie, ode aan de wannabe, ogen en oren te kort, je blijft lachen!

Website: www.oeloek.nl

'Vanaf het startschot raast er een wervelwind door de zaal. Anderhalf uur windkracht 8. Wat een energie.' **** - De Theaterkrant

‘Hilarisch' - Dagblad van het Noorden

'Van Droeftoeters moet je wel houden. Aanstekelijker dan dit, bestaat niet.' **** -