Comedy

Opvliegers 4 | Trossen Los!

Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford

dinsdag

12

februari
2019

20:15

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

dinsdag

12

februari
2019

20:15AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

In het vierde deel van de populaire vriendinnencomedy ‘Opvliegers’ gooien de dames de trossen los: ze gaan cruisen. Maar slagen zij erin hun problemen aan wal te laten? Het zijn niet alleen liefdesperikelen die de vriendinnen parten spelen, ook de overgang eist zijn tol. Kom aan boord en dompel onder in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins! Met Rian Gerritsen (Dokter Deen & de Luizenmoeder), Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford.


Loes is door haar zus Lydia (vorige seizoenen de rol van Antje Monteiro), een bekende zangeres, gevraagd een optreden op een cruiseschip over te nemen. Aan boord van het cruiseschip komt Loes de vriendinnen Moniek, Joke en Shirley tegen. Ze gaan op reis, maar hebben alleen allemaal moeite om hun problemen aan wal te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Loes is door haar zus gestrikt om een goed betaalde schnabbel over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden!

Vriendinnenactie

Kom met meer dan 4 vriendinnen naar Opvliegers 4: Trossen Los! en jullie worden ontvangen met een hapje & drankje. Onmisbaar tijdens een avondje uit met vriendinnen! (geldig bij alle bestellingen met meer dan 4 kaarten).


Regie: Martin Michel | spel: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie en Joanne Telesford

Lach uitzinnig om de nieuwe avonturen van Loes, Moniek, Joke en Shirley

Website: www.rep.nu

Klik hier voor een recensie door de Theaterkrant!