Comedy

Opvliegers 5

Op Safari

dinsdag

24

maart
2020

20:15 - 21:45 uur
Geen pauze

AEGON zaal

Prijs € 28,-
incl. garderobe en pauzedrankje

dinsdag

24

maart
2020

20:15 - 21:45 uur
Geen pauzeAEGON zaal

Prijs € 28,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Loes is gevraagd voor een fotoshoot in een nieuw maandblad, met als thema ‘Lachend in de overgang’. Omdat het kan plakken de vriendinnen daar meteen een kleine safarivakantie aan vast, maar er is van alles aan de hand. Moniek heeft een diagnose gekregen die veel impact op haar leven heeft. Het rare gevolg daarvan is echter wel dat ze alle angsten waar ze eerder last van had helemaal kwijt lijkt te zijn. Ze durft alles! Misschien zelfs wel iets te veel?

Overleven de vier vriendinnen de safari en zullen ze een echte neushoorn op de foto krijgen? Een échte vriendinnencomedy over de fase (met alle ongemakken die daarbij horen) waar een dame liever niet over spreekt, maar waar toch heerlijk om gelachen kan worden!


‘Opvliegers 5: Op Safari’ is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s. Dit keer maken de vriendinnen Zuid-Afrika onveilig. The Big 4 gaat op zoek naar The Big 5! Loes (Rian Gerritsen), Joke (Anouk van Nes), Shirley (Joanne Telesford) en Moniek (Sandra Mattie) verliezen zich in safari’s, wijn proeven en bloedhete overnachtingen in een tent.

Shirley heeft de mannen volledig afgezworen. Ze zoekt naar antwoorden in het rijk der dieren en als een op hol geslagen Freek Vonk probeert ze al haar dierenkennis in praktijk te brengen. Of is dit juist een afleidingsmanoeuvre? Joke haar huis is afgebrand en krijgt daardoor de kans om alles opnieuw te doen, de inrichting, kleuren, garderobe. Dit zorgt voor een grote onzekerheid: wie is ze zelf eigenlijk op dit punt in haar leven? Keuzes zijn leuk, maar als je op ruim twee derde van je leven zit, wat is er dan écht belangrijk? Hou je alles zoals het was of moet alles voor één keer nog helemaal anders?

En Loes is verliefd, maar waar ze zich de afgelopen jaren als ‘oude fiets’ op de jongere mannen heeft gestort, is Nico 71 en miljonair. Is ze nu een jonge golddigger geworden of is het echte liefde? Heeft iets wel een toekomst als de buitenwereld er nu al zo veel van vindt? En een man van 71… hoe lang blijft dat nu eigenlijk leuk?


Producent: Rick Engelkes Producties | Acteur: Rian Gerritsen, Anouk van Nes, Sandra Mattie, Joanne Telesford Regie: Martin Michel | Muziek: Jeroen Sleyfer | Fotocredits: Arjan Benning

Op Safari is het vijfde deel in de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s

Website: rep.nu

 

Deel deze voorstelling:   E-mail