Muziektheater

Orkater | Lars Doberman

De Vrouw

zaterdag

3

november

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

3

november

20:30Rabobank zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De vrouw: wat is dat eigenlijk? Muziektheatercollectief Lars Doberman gaat op zoek naar het antwoord. Gewapend met meer dan 1000 afbeeldingen, 28 personages, 204 verschillende meningen, 15 elkaar tegensprekende muziekgenres, 4 musicerende acteurs, 1 beeldend kunstenaar, 1 visueel intermezzo, 1 regisseur en 0 vrouwen opent Lars Doberman de jacht op de vrouw. Om uit te komen bij… Ja, bij wat eigenlijk?

Wat is eigenlijk een vrouw? Vroeg Lars Doberman zich af.
De vrouw is in ieder geval iets wat ik niet ben. Dacht Lars.
En zo begon hij te vergelijken.
En toen ging alles mis.

Lars Doberman duikt onder met een tekst speciaal voor hem geschreven door schrijver/acteur Vincent van der Valk, de denker. De zoeker. Zijn tekst vormt de boei in een zee van ongemakkelijke veronderstellingen. Gewapend met 1000+ afbeeldingen, 28 symbolische personages, 204 verschillende meningen, 15 elkaar tegensprekende muziekgenres, 4 musicerende acteurs, 1 beeldend kunstenaar, 1 visueel intermezzo, 1 eindregisseur die eigenlijk bij een ander collectief hoort en met 0 vrouwen, gaat Lars Doberman op jacht, om via De Vrouw uit te komen bij … bij wat eigenlijk?

De Vrouw, een onderwerp waar Lars Doberman zich alleen maar aan kan branden door het met beide handen vast te grijpen.


Van en met: Jip van den Dool, Jochem van Laarhoven, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Reinout Scholten van Aschat, Mattias Van de Vijver. Tekst: Vincent van der Valk. Eindregie: Vincent Rietveld

Onder de productionele vleugels van Orkater verovert Lars Doberman muziektheaterminnend Nederland

Website: www.orkater.nl