Pech

George & Eran Producties & Theater De Krakeling

Saar leeft in een stad die verdeeld is door een brede rivier zonder bruggen. Aan Saars kant van de stad hebben mensen veel pech. Zakken vol met tastbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Maar waar komt die pech vandaan? En waarom hebben Saar en haar vader eigenlijk meer pech dan mensen aan de andere kant van de rivier? Vastberaden gaat ze op zoek naar antwoorden. 
 
Waarom hebben Saar en haar vader eigenlijk meer pech dan mensen aan de andere kant van de rivier? Verzet begint met jezel een vraag stellen en dan die vraag aan een ander stellen. Saar steekt vastberaden de rivier over om antwoorden te vinden op haar vragen. Waar komt die pech vandaan, is het stom toeval, het lot, een God, een systeem of je eigen schuld?
 
Saar maakt een magische reis langs eigenaardige instanties en mensen die verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor het verspreiden van de zakken pech. Lukt het haar een antwoord te vinden en daarmee de pech te verslaan?
 
De voorstelling is mede gebaseerd op filosofische gesprekken die met kinderen zijn gevoerd rondom het thema pech en 'het lot'. Ook zijn er in de research-fase gesprekken gevoerd met volwassenen die de dupe zijn geweest van een oneerlijk systeem.
 
Credits
Tekst en regie - George Tobal
Regie-assistent - Iris Vaessen
Spel - Roos Dickmann, Sia Cyrroes, Nazanin Taheri, Peter van Heeringen, Michiel Blankwaardt
Muziek - Milan Sekeris
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 2 maart 2024
za 2 maart 2024
19:00 - 20:05 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Bovenzaal
Vanaf 8 jaar
Inclusief garderobe

Tickets

za 2 maart 2024 za 2 mrt 19:00 uur
Standaard € 14,50
19:00 uur Standaard € 14,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken