Jeugd & Familie

Peppa Pig Live!

Schoolreisje naar het Strand

dinsdag

28 december   2021

  14:00 uurdinsdag

28 december   2021

  16:00 uurGrote zaal

Prijs € 19,50

VANAF 2 JAAR

dinsdag

28 december   2021

  14:00 uur
dinsdag

28 december   2021

  16:00 uur
Grote zaal

Prijs € 19,50

VANAF 2 JAAR

Spelletjes spelen, avonturen beleven én... in modderplassen springen! Het ondeugende, kleine varkentje Peppa Pig, bekend van Nickelodeon en Netflix, keert met al haar vriendjes terug naar het theater voor een spiksplinternieuw vrolijk avontuur. Beleef met Peppa het leukste dagje uit in de spetterende, nieuwe familievoorstelling: ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’.

Vier je feestje bij deze voorstelling! 

Ben jij jarig (geweest)? Vier je feestje bij Peppa Pig in De Harmonie! Je wordt feestelijk ontvangen met limonade en een zoete lekkernij, bezoekt de voorstelling en eet (voor of na de voorstelling) natuurlijk overheerlijke frietjes met een lekkere snack. Van ons krijg je een voorstelling naar keuze cadeau!

Kinderfeestje: all-in prijs van € 16,75,- per kind. Mail naar info@harmonie.nl om te reserveren, er is veel mogelijk in overleg. Uiteraard zorgen wij er voor dat het feestje coronaproof is ingericht!

Vandaag is de grote dag! Peppa Pig gaat met de hele klas op schoolreisje naar het strand. Met rugtassen om, lunchtrommels in de hand en juffrouw Konijn achter het stuur gaan Peppa en haar vriendjes op weg. Hobbel de bobbel de bobbel. Al in de bus begint het spannende avontuur. Het wordt voor de hele klas een rit om nooit meer te vergeten! Ga jij mee met Peppa Pig op deze supergezellige reis?

Compleet met nieuwe meezingliedjes, swingende meedoedansjes, kleurrijke decors, vrolijke varkentjeshumor én grote modderplassen is de familiemusical ‘Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand’ hét meest feestelijke uitstapje van het jaar!

Natuurlijk komt Peppa ook na afloop van de voorstelling naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

   


Producent: Van Hoorne Entertainment           
Cast: Peppa Pig, George, Mama Big, Papa Big e.a.
Regie: Joris Gootjes

Website: VanHoorne.com/PeppaPig

 

Deel deze voorstelling:   E-mail
Dagkaart bus/trein Arriva
Prijs: € 7.50
Speciaal voor De Harmonie biedt Arriva een OV-ticket aan. Op deze manier kun je als bezoeker je ticket voor een voorstelling in De Harmonie en je OV-ticket in één keer bestellen. Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 7,50 reizen met Arriva.
https://harmonie.nl/files/product/1623661497-1587996036-Bus6.jpg
dinsdag 28 december 2021 om 14:00 uur
dinsdag 28 december 2021 om 16:00 uur