Jeugd & Familie

Peppa Pig

Verrassingsfeest!

zondag

2

juni
2019

15:00

AEGON zaal

Prijs € 18,-
JEUGD € 16,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Meet & greet na afloop

Knutselen in de foyer

zondag

2

juni
2019

15:00AEGON zaal

Prijs € 18,-
JEUGD € 16,-
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

Schminken | voor & na

Meet & greet na afloop

Knutselen in de foyer

De huiskamer hangt vol met slingers en ballonnen en op tafel staat een grote chocoladetaart. Het wordt een bijzondere dag! Mama en papa hebben een grote verrassing voor Peppa. Wat zou dat zijn? Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, keert terug naar het theater. Met superschattige handpoppen, kleurrijke decors, nieuwe meezingliedjes en swingende meedoedansjes. Een verrassingsfeest voor de allerkleinsten! Met na afloop een knuffel van Peppa.


Meet & Greet
Natuurlijk komt Peppa ook na afloop naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Versier jouw feesthoedje
Kom vóór de voorstelling naar de foyer van het theater en versier in de Peppa Pig-knutselhoek jouw eigen feesthoedje voor het vrolijke verrassingsfeest van Peppa.

Verrassing! Peppa Pig, bekend van Nickelodeon, komt terug naar het theater. Na de succesvolle voorstelling ‘De Grote Plons’ is het dit keer groot feest voor het lieve varkentje en al haar vriendjes. Slingers en ballonnen vullen de hele kamer en er staat een grote chocoladetaart op tafel. Het wordt een bijzondere dag. En dan hebben Mama Big en Papa Big een grote verrassing. Peppa heeft geen idee wat het kan zijn. Jullie wel?


Regie: Mark Haayema

Met na afloop een knuffel van Peppa

Website: www.vanhoorne.com