Muziektheater

maart

Accent zaal

Prijs € 21,-

Met Nederlandstalige teksten, recht voor zijn raap en toch poëtisch, bezingt Peter van Rooijen de liefde, de dood en de middelbare school. De band vult de nummers perfect aan met een knallende popsound, of juist klein en breekbaar. Heerlijk divers en spannend. Een muzikaal feest!_x000D_ _x000D_ Dit eerste liedjesprogramma van Van Rooijen en zijn band werd laaiend enthousiast ontvangen door pers en publiek. De Volkskrant noemde het ‘betoverend’ en beloonde het theaterconcert met vijf sterren. Daarom gaat hij dit seizoen met deze parel de theaters langs.

De Volkskrant rekent Peter tot de getalenteerdste liedjesschrijvers van zijn generatie. Met Nederlandstalige teksten - recht voor z’n raap en toch poëtisch - bezingt hij de liefde, de dood en de middelbare school. De band vult de nummers perfect aan, met een volle, knallende popsound of juist klein en breekbaar.

Eindregie: Dick Hauser | Tekst/muziek: Peter van Rooijen | Muzikanten: o.a. Anne Punt, Yordi Petit en Jan Teertstra | Licht en geluid: Eelke Slooten

Een grappig, ontroerend en soms ziek theaterconcert

Website: bostheaterproducties.nl

“Een betoverend theaterconcert” ***** - Volkskrant