Pink Floyd Project

The Dark Side of the Moon

Na de spectaculaire met vijf sterren bekroonde show The Wall 40 Years neemt Pink Floyd Project je nu mee naar 1973, het jaar waarin de band transformeert van undergroundband naar wereldact. Van Obscured by Clouds naar de grote doorbraak The Dark Side of the Moon; ervaar de onbetwistbare sound, look and feel van een van de meest invloedrijke bands aller tijden, wederom gestoken in een uniek en groots visueel spektakel.
 
Met het 23 minuten durende Echoes maakt de band aan het eind van het eerste deel de opstap naar Pink Floyds grote doorbraak in 1973 met het album The Dark Side of the Moon. Deze plaat behoort tot de bestverkochte albums aller tijden en viert in 2023 zijn 50-jarig jubileum.

Na de pauze speelt Pink Floyd Project een integrale uitvoering van dit ‘classic album’, inclusief klassieke Floyd-songs als Time, The Great Gig in the Sky, Us and Them en natuurlijk Money.
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 16 maart 2024
za 16 maart 2024
20:15 - 22:30 uur
Pauze
Met pauze
Locatie/zaal
Grote Zaal
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

za 16 maart 2024 za 16 mrt 20:15 uur
Standaard € 39,50
20:15 uur Standaard € 39,50 Uitverkocht
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken