Jeugd & Familie

Prentenboekjesfestival - Raad eens hoeveel ik van je hou

Theater Terra

zaterdag

15

oktober
2022

11:00 - 11:40 uur
Geen pauze

Middenzaal

Prijs € 9,50
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

korting met dbiebpas

zaterdag

15

oktober
2022

11:00 - 11:40 uur
Geen pauzeMiddenzaal

Prijs € 9,50
incl. garderobe

VANAF 2 JAAR

korting met dbiebpas

‘Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?’ Grote Haas en Hazeltje houden vreselijk veel van elkaar. Maar hoeveel precies – dát is niet makkelijk te meten! 

Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna heeft Hazeltje slaap en legt Grote Haas hem in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: ‘ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!’

Raad eens hoeveel ik van je hou is gebaseerd op de populaire boekenreeks en is terug in de theaters als een kleine intieme voorstelling met poppenspel en muziek.

Randprogramma

Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.


Regie: Wesley de Ridder
Spel: n.n.b.
Script: Dick Feld
Muziek: Fons Merkies
Decor: Kathelijne Monnens

Ik hou van jou tot aan de maan… en terug!

 

Deel deze voorstelling:   E-mail