Rabbit Hole

Toneelmakerij & Theater Sonnevanck

Mobiele telefoon aan! In deze interactieve voorstelling vervagen de grenzen tussen on- en offline en maak je via je telefoon onderdeel uit van Samy’s chatfora. Hij heeft zich namelijk teruggetrokken in een online community, als uitweg voor het pesten en de eenzaamheid die hij voelt. Online maakt hij nieuwe vrienden, maar zijn zus en hij komen steeds verder uit elkaar te staan. Volg je hem into the rabbit hole?

Samy komt zijn kamer niet uit, gaat niet meer naar school en negeert zijn moeder en zus. Hij heeft zich teruggetrokken in een online community, de uitweg uit zijn dagelijkse realiteit van pesten, eenzaamheid en een gebroken gezin. Online maakt hij nieuwe vrienden: Neo17 en zijn aanhangers. Zijn zus Hanna vindt hen vrouwenhaters, maar volgens Samy snappen zij juist hoe het zit. En trouwens: zijn al die linkse vrienden van Hanna niet net zo extreem? Hanna en Samy komen lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Rabbit Hole van de Toneelmakerij i.s.m. Theater Sonnevanck is een interactieve voorstelling, waarbij de grenzen tussen on- en offline volledig vervagen. Via jouw smartphone maakt je onderdeel uit van de chatfora, waar de geïsoleerde Samy zich op begeeft. Volg je hem into the Rabbit Hole? Of blijf je erbuiten?
 
Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
do 28 november 2024
do 28 november 2024
20:30 uur
Locatie/zaal
Middenzaal
Vanaf 14 jaar
Inclusief garderobe

Tickets

do 28 november 2024 do 28 nov 20:30 uur
Standaard € 19,50
20:30 uur Standaard € 19,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen
Rabbit hole is een visueel overdonderende voorstelling.
- NRC

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie

Credits

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken