Cabaret

Ramon Chatrer

OPPERHOND

vrijdag

20

oktober
2023

20:30 uur

Bovenzaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

20

oktober
2023

20:30 uurBovenzaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Na het een optreden in het Cabaret Café keert dit talent terug naar Leeuwarden met een muzikale avondvullende cabaretvoorstelling, waarin hij de realiteit naar zijn hand zet en zich door zijn hersenspinsels worstelt. Ramon won het Groninger Studenten Cabaret Festival 2020 en is volgens de jury “niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.”

Waarom gedragen wij ons altijd zoals de rest van ons verwacht? In zijn muzikale cabaretvoorstelling gaat Ramon daar dwars tegenin. Hij neemt het op voor jou en alle andere mensen die er nét niet bij horen. In OPPERHOND hoor jij er wel bij. Zelfs zonder rijbewijs of zonder tatoeages, en zeker zonder sfeervolle schemerlamp.

Ramon kwispelt, springt op, bijt zich vast en verlangt uiteindelijk een aai over zijn kop. Het is tijd om kleur te bekennen, dus vraagt hij aan je: underdog of opperhond?

Over Ramon Chatrer:
Ramon Chatrer (oud-Frans voor ‘castreren’) is cabaretier en zanger. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Verder was hij een half jaar te horen bij Giel Beelen op NPO Radio 2 met een muzikale column. In 2021 was hij finalist bij het Amsterdams Kleinkunst Festival met zijn voorstelling Roestplaats.

"Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes" Theaterkrant 2020

"Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities" Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival

 

Deel deze voorstelling:   E-mail