Jeugd & Familie

Rapunzel

De sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment

zondag

18 februari   2024

  13:30 uurzondag

18 februari   2024

  16:00 uurGrote Zaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

zondag

18 februari   2024

  13:30 uur
zondag

18 februari   2024

  16:00 uur
Grote Zaal

Prijs € 24,50
incl. garderobe

VANAF 4 JAAR

In deze glansrijke familiemusical komt het bekende verhaal over een meisje met prachtige, lange haren tot leven. Met Sita Vermeulen als Rapunzel, betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor raak je al snel verwikkeld in de hilarische strijd tussen een kappersknecht en molenaarszoon. Wie zal haar hart veroveren? En komen haar lange haren nog van pas?

Het verhaal:
Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden?

Ontmoet Rapunzel:
Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto! Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van De Harmonie.


Credits:
Producent: Van Hoorne Entertainment
Cast: Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten, e.a.
Regie: Bas Groenenberg
Marketing Theater: Julia Ottevanger
Sales Theater: Esther van Santen 
Fotografen: Levin den Boer & Nick van Ormondt

 

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.

Website: vanhoorne.com/rapunzel

 

Deel deze voorstelling:   E-mail