Cabaret

Ronald Goedemondt & Kim Schuddeboom

Dubbelprogramma (try-out)

zaterdag

2

juli
2022

20:30 uur

Uitverkocht

Accent zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

2

juli
2022

20:30 uur

UitverkochtAccent zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Na zijn eerste special op Amazon Prime in 2021 broedt de meester van de stand-up weer op een nieuw theaterprogramma. Dit voorjaar speelt Ronald alvast een serie dubbels. We kijken weer uit naar zijn observaties, de bijbehorende verwondering én het licht ongenoegen. Ronald neemt naar De Harmonie Comedytrain collega Kim Schuddeboom mee.

Kim (Alkmaar, 1985) is genereus, ontwapenend, geliefd bij haar publiek én ze is voor gelijke kansen voor iedereen. Na de zomer start Kim met try-outs van haar allereerste avondvullende stand-up show.

Secure Smart Tickets
Voor deze voorstelling wordt gebruik gemaakt van Ticketmatic Secure Smart Tickets. Om je tickets te ontvangen heb je de Ticketmatic app nodig op je smartphone. Download de Ticketmatic app in de app store (klik hier voor Android en hier voor Apple). Zorg dat je de app al hebt geïnstalleerd voor dat je gaat bestellen. Je hebt de app namelijk tijdens het bestellen nodig. Daarbij is het belangrijk dat je de tickets met hetzelfde e-mailadres bestelt als waarmee je je account in de app hebt aangemaakt. De QR-scancode van je ticket wordt vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling actief. 

We maken gebruik van Secure Smart Tickets om (dure) doorverkoop van tickets van deze voorstelling te voorkomen. Heb je vragen? Neem dan contact op met onze kassa.

Max. 2 kaarten per bestelling.

 

Deel deze voorstelling:   E-mail