Entertainment

RUMAG

RUMAG Theater-Event

donderdag

27

februari
2020

20:30 uur

Rabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

27

februari
2020

20:30 uur



Rabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

De internetsensatie die iedereen kent van de zwart-witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans bezoekt dit seizoen De Harmonie. De strakke teksten zijn origineel, grof en seksueel, maar vooral altijd uiterst grappig. Jij kunt onderdeel zijn van een show waarin de grenzen worden opgezocht van wat kan en wat ábsoluut niet.

We zoeken de beste Rumagger in de zaal. Bovendien kun je tijdens de show de leukste cabaretiers en muzikanten verwachten die de show elke avond weer een bijzondere wending zullen geven. Daar moet je bij zijn!

De internetsensatie die iedereen kent van de zwart/witte ongecompliceerde en uiterst grappige slogans krijgt een eigen theatertournee.

Met bijna een miljoen volgers is Rumag hét lifestylemerk van Nederland. Hun teksten zijn altijd origineel, grof, seksueel maar vooral uiterst grappig. De theaterversie van Rumag zal aanvoelen als een belevenis. Je bent als bezoeker onderdeel van een show waar we samen de grenzen opzoeken van wat kan en wat absoluut niet. Alles komt aan bod: lifestyle, humor, kleding, seks en die rare gast naast je in de bus en overal hebben we een oordeel en een mening over.
Met elkaar zoeken we elke avond de beste Rumagger van de zaal en dat alles via de bekende grappige teksten. Daarnaast zijn er elke avond gasten uit de wereld van de humor en muziek.

Internetsensatie RUMAG nu live in het theater!

Website: rumag.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail