Cabaret

Sara Kroos

Verte

zaterdag

16

mei
2020

20:15 uur

.

AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

16

mei
2020

20:15 uur

.AEGON zaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt in ‘Verte’ extra uit met verrassende visuals en met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn. Maar ook met een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. 

Verte is voor iedereen die tegen een stootje kan. Als je na afloop naar buiten stapt, bent je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.

Sara Kroos staat al 20 jaar voor uitverkochte zalen met haar rauwe, eigen comedy stijl. Ze ontving lovende kritieken voor haar voorstellingen en een sterrenregen voor haar vorige show 'Zonder verdoving': 'Genadeloos, scherp en ontwapenend, maar bovenal enorm grappig' en 'Met haar grove taalgebruik en een zeer hoge grapdichtheid mag ze zich absoluut tot de grappigste vrouwen (en mannen) van Nederland rekenen'. Sara is een publiekslieveling én een buitenbeentje. Ze begon toen ze achttien jaar was en 'Verte' is haar negende solovoorstelling.


Regie: Jessica Borst Muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

Een stoere onewomanshow over vooruitkijken en verder denken

Website: sarakroos.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail