Cabaret

Silent Comedy

donderdag

14

mei
2020

20:30 uur

Rabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

14

mei
2020

20:30 uurRabobank zaal

Prijs € 25,-
incl. garderobe en pauzedrankje

Zet bij binnenkomst alvast je koptelefoon op en ervaar wat er gebeurt. Je kunt namelijk switchen tussen de microfoons van vier improcabaretiers! En dat levert nogal hilarische momenten op. Want waar de ene helft van het publiek kijkt en luistert naar twee comedians die een blind date naspelen luistert de andere helft naar wat omgaat in het hoofd van de twee daters.

Met z’n allen in hetzelfde schuitje, maar… in welk schuitje zit jij?
Je ziet het één en hoort het ander. En waarom lacht je buurman zo hard? Je hebt het al snel door!

Met je koptelefoon kun je switchen tussen de microfoons van vier impro-cabaretiers. En dat levert nogal hilarische momenten op. Want waar de ene helft van het publiek kijkt en luistert naar twee comedians die een blind date naspelen, luistert de andere helft naar dat wat er in het hoofd omgaat van de twee ‘daters’. Maak het vooral mee, want Silent Comedy is een van de grappigste voorstellingen die je kunt beleven. Dat beloven we je.


Producent: Senf Theaterpartners, Stichting Theaters Diligentia & PePijn en silentdisco.com Cast: wisselend per editie, bestaat onder meer uit: Berit Companjen, Andries Tunru, Ruud Smulders, Tim Zeegers. Per editie is er een specifieke rol voor een meespelende multi –muzikant Artistieke leiding: Frank Heijman Fotografie: Justine Leenarts , Studio Scheef

Een van de grappigste voorstellingen die u kunt beleven!

Website: silentcomedy.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail