So You Think You Can Drag Fryslân

Wie is Frieslands Drag Talent 2024?

Maak je klaar voor een avond vol glitter en glamour, want So You Can Drag Fryslân komt er weer aan! Wie wordt het nieuwe Drag-talent van Fryslân? Deze adembenemende competitie brengt de meest fantastische, opkomende drag queens uit Friesland en het Noorden samen, mede mogelijk gemaakt door De Harmonie.

De avond wordt gepresenteerd door de enige echte Curvalicious Diamond, dé drag queen uit het Noorden, bekend om haar iconische Friese uitspraak: "Hurde wyn jasses". Haar betoverende aanwezigheid zal de avond onvergetelijk maken.

En laten we de jury niet vergeten! Onder leiding van de grandioze Obesia Grande, zal deze avond de winnares van de vorige editie, The Madame the Queen, samen met Dragrace Holland-deelnemers Megan Schoonbrood en The Countess, de competitie beoordelen. Deze sterren zullen kritisch maar rechtvaardig jureren en zorgen voor de nodige spanning en glamour.

Laat je meeslepen in de wereld van drag met adembenemende optredens en spectaculaire runways. De talenten nemen het tegen elkaar op in verschillende rondes om te strijden voor de felbegeerde titel SYTYCDrag Fryslân 2024. Tussen de competitierondes door kun je genieten van verrassende optredens die de avond compleet maken.

Deze unieke show is een absolute must-see, vol glitter, glamour en onverwachte wendingen. Mis het niet!

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
zo 6 oktober 2024
zo 6 oktober 2024
15:00 - 19:00 uur
Pauze
Met pauze
Locatie/zaal
Middenzaal

Tickets

zo 6 oktober 2024 zo 6 okt 15:00 uur
Standaard € 15,00
15:00 uur Standaard € 15,00
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Jury

The Countess
Jury
Megan Schoonbrood
Jury
Obesia Grande
Jury
The Madame the Queen
Jury
Curvalicious Diamond
Host

Media

Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken