Musical

Soof de Musical

Kies een datum / tijd:

AEGON zaal

Prijs € 45,-
WEEKEND € 51,-
VIP TICKET € 70,-
VIP TICKET WEEKEND € 77,-
incl. garderobe

Korting met dbiebpas

Kies een datum / tijd:AEGON zaal

Prijs € 45,-
WEEKEND € 51,-
VIP TICKET € 70,-
VIP TICKET WEEKEND € 77,-
incl. garderobe

Korting met dbiebpas

Eindelijk: Soof is in het theater te zien! Alle ingrediënten van de filmhit uit 2013 zitten in Soof de Musical. Veertiger Soof nodigt het publiek uit in haar leven: u neemt plaats in haar keuken midden op het podium. Reken maar op chaotische situaties en prachtige muziek. Bovendien krijgt u enkele van haar culinaire creaties voorgeschoteld. Soof de Musical viert de onvolmaaktheid van het leven met liefde, muziek en humor.


In 2013 veroverde de feelgoodfilm ‘Soof’ de harten van de bioscoopbezoekers. Komend najaar parkeert Soof haar keuken in de theaters en zorgt ze met dezelfde herkenbare ingrediënten én een topcast voor een verrukkelijke ervaring. In ‘Soof de Musical’ neem je als het ware plaats in haar keuken, waar wordt gedronken, gepraat, gehuild, geprutst en gekookt. Want we weten allemaal dat het leven niet altijd even makkelijk is. Zeker niet als je veertig bent en een drukke baan, drie kinderen – waarvan eentje in de puberteit – en een hond hebt. ‘Soof de Musical’ viert de herkenbare onvolmaaktheid van ons bestaan met liefde, muziek en humor. Terwijl je geniet van de chaos die Soof van haar leven maakt, krijg je uit haar keuken een paar culinaire prestaties voorgeschoteld. Want Soof kookt voor iedereen. En dus kunnen we ditmaal met recht stellen: musical was nog nooit zo smakelijk!

script: Roos Schlikker en Erris van Ginkel
regie: Jos Thie
met: Maike Boerdam, Noël van Santen, Juul Vrijdag, Winston Post en Julia Nauta
muziek: Peter Slager en Ed Struijlaart
m.m.v. Claudia de Breij en Rita Zipora

coproductie van Cook a Dream met RTL, Chassé Theater
Breda, Parkstad Limburg Theaters en Luxor Theater Rotterdam

VIP Tickets Soof de Musical

“Dichterbij Soof kun je niet komen”, en dat klopt: als VIP ben je letterlijk en figuurlijk onderdeel van de voorstelling, want je zit tijdens de voorstelling όp het toneel, middenin de vrolijke chaos. Het kan bijvoorbeeld zomaar zo zijn dat Soof aan je vraagt om even door de soep te roeren of een paar aardappels te schillen.


Een heerlijk sfeertje dus in de KookSoof. Alsof deze unieke theaterervaring niet genoeg is, laat Soof je ook volop mee proeven van haar heerlijke kookkunsten: er worden maar liefst vijf heerlijke hapjes geserveerd – en die zitten, met twee drankjes, bij de kaartprijs in!

Hoe werkt het precies
• Kies tijdens het bestellen voor de VIP Tickets.
• Er zijn slechts 120 VIP Tickets beschikbaar per voorstelling. Deze kaarten zijn altijd ongeplaceerd. Je mag zelf een mooie plaats uitzoeken. 
• Een VIP Ticket is inclusief vijf heerlijke hapjes.
• Aanvang: een half uur voor aanvang voorstelling ben je welkom op het toneel om een mooie plaats uit te zoeken.
• Natuurlijk zorgen we ook voor het natje bij het droogje: de kaartprijs is inclusief twee drankjes (geen sterke dranken).
• Dieetwensen (vegetarisch/allergieën) graag mailen naar info@harmonie.nl tot max 3 dagen voorafgaand aan de voorstelling 
• Alle plaatsen hebben het beste zicht! 

www.cookadream.com

Chaos, catchy muziek en culinaire creaties in Soof de Musical!

Website: www.soofdemusical.nl