Cabaret

Soundos

Niets te verliezen

vrijdag

13

december
2019

20:30 - 22:00 uur
Geen pauze

Accent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

vrijdag

13

december
2019

20:30 - 22:00 uur
Geen pauzeAccent zaal

Prijs € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

Ik wacht haar in de coulissen op. Afgemat maar dampend van de adrenaline neemt raspaard Soundos haar applaus in ontvangst en loopt zij vervolgens het podium af. Ze is een innig door mij bewonderde collega, ik zie haar als mijn gedroomde opvolger. Als ik een Louis Davids-ring te vergeven hád, had Soundos die al lang gekregen.

Ik kijk haar diep in haar fonkelende hertenogen en durf het haar eindelijk te vragen: ‘Soundos, je stelt je zo kwetsbaar op. Hoe doe je dat?’ Zij geeft zich hélemaal! ‘Ben je nooit bang om door de mand te vallen?’ vraag ik haar. ‘Nee man, ik heb niets te verliezen!’ antwoordt deze topcomédienne met haar volste glimlach.


Cabaretier Soundos is al meer dan 10 jaar lid van het bekende gezelschap Comedytrain en draait al jaren met succes mee in de cabaretwereld. Ze is een van de drie Nederlandse comedians die door Netflix gevraagd werd om een eigen special op te nemen. Na de theatervoorstellingen Soundos Aangenaam, Er is geen Plan B en Geboren Met Ervaring staat ze nu met Niets te verliezen op de planken. Zet je schrap voor Soundos.

‘Soundos heeft een knappe balans gevonden tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering.’ - NRC ****

Website: theaterbureaudemannen.nl

“Soundos heeft een knappe balans gevonden tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering.” – NRC ****

 

Deel deze voorstelling:   E-mail