Jeugd & Familie

Sprookjesfestival

De Rattenvanger

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Rabobank zaal

Prijs € 12,50
incl. garderobe

VANAF 6 JAAR

Ida van Dril en Michiel Schreuders wonnen met hun succesvolle voorstelling Joris en de draak Het Gouden Eitje van de Parade. Met live muziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij u nu naar een stad vol ratten.

De rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven te zijn.

Een schitterende voorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar. Theaterkrant: ****

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt verzamelen alle ratten zich om te luisteren.

 Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt.

 Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint...


Spel: Ida van Dril | Muziek en composities: Michiel Schreuders | Regie: Fred Delfgaauw | Tekst: Tjeerd Bischoff | Decor: Doan Hendriks | Poppen/ kleding: Kathelijne Monnens | Productie: Productiehuis Studio Peer/ Peeriscoop | Beeld: Ministerie van Beeld

Spannend avontuur met poppen, livemuziek en heel veel ratten!

Website: www.idavandril.nl

Lees hier de recensie: (**** Theaterkrant)

 

Klik hier voor de Sprookjesfestival Kleurplaat Actie!
Maak kans op CD's en DVD's van Hans & Grietje of Doornroosje De Musical!