STORMRAM

Diverse zalen

Prijs € 16,-

Diverse zalen

Prijs € 16,-

STORMRAM is een muziek- en theaterfestival binnen de schouwburgdeuren. Een avond vol korte voorstellingen en performances van collectieven die het absurdisme niet schuwen. Een totaalbeleving met muziek, theater, film en kunst: op de bühne en door het theatergebouw. STORMRAM bestaat uit vier collectieven: Illustere Figuren, Heksenhamer, HOMSK en Akkers en Velden. Omdat Akkers en Velden druk is met de aankomende tour van Kingdom of Earth, maken zij deze editie plaats voor een special guest: filmcollectief Natte Haring. 


De Illustere Figuren ontmoeten u op hun afscheid om aarde te verlaten. Zij zullen u inspireren en overstelpen met hun beelden van hun nieuwe wereld en bestaan op Mars. De jeugdige fantasie van de zes jongens over het grote onbekende dat ze kennen uit strips, verhalen, mythes en science fiction films worden afgewisseld met de rauwe werkelijkheid van de leegheid van de ruimte en de benauwdheid van hun capsule. 

HOMSK geeft een preview van de video-installatie Us Buorman Yn Tallinn, gebaseerd op zijn reis in een oude Portugese ambulance naar Talinn.

Heksenhamer is van de partij met Hilbrandt en Skeve Hindoe.

Deze editie is filmcollectief Natte Haring als special guest uitgenodigd, bekend van ‘Drie Mensen Vinden een Auto’. 

Mini muziek- en theaterfestival!

Klik hier voor de Facebookpagina van STORMRAM

 

Programma
Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van het programma van STORMRAM