Tet Rozendal

Allinnich Anna

Deze Friestalige muzikale, tragikomische voorstelling van onder meer Tet Rozendal, vertelt het verhaal van Anna. Ze verzorgt de zieke dieren in haar dierenopvang met een ijzersterk lijf en een hart vol liefde, tot ze een herseninfarct krijgt en plotseling tot niets meer in staat is. Wat als je leven in één klap verandert en je niet weet hoe het verder moet? Langzaam ontdekt Anna in haar kwetsbaarheid haar kracht.
 

Het verhaal
De opvangdieren zijn elders ondergebracht en Anna grijpt zich met haar vingertoppen aan het leven vast. We worden meegenomen in de belevingswereld van Anna en haar weg om zichzelf te worden in een veranderd lichaam. Zij wordt daarbij bijgestaan door haar liefste hond Jakobus, die haar vreugdevol en onvoorwaardelijk liefheeft. Een mysterieuze figuur op de achtergrond met een belangrijke boodschap van hoop. En dierenarts Klaas die worstelt met zijn verwachtingen van de liefde en het leven. Anna maakt daarin onbewust heel wat los bij Klaas.

Tet Rozendal, die zelf in 2017 hersenletsel opliep, geeft aan dat het een voorstelling is voor iedereen, voor mensen die niets van hersenletsel weten en gewoon een leuke show willen zien, maar ook voor mensen die er dagelijks mee te maken hebben.

Prikkelarme ontvangst
Speciaal voor mensen die slecht tegen prikkels kunnen, is er een aparte toegang én een prikkelarme ontvangstruimte gecreëerd in De Harmonie. Er worden plaatsen gereserveerd aan de zijkant van de zaal nabij de uitgang, zodat als het toch niet lukt je de zaal geruisloos kunt verlaten. Wil je hier gebruik van maken? Kies dan de optie 'prikkelarm' bij de tickets. Bezoekers die al een ticket hebben gekocht kunnen hun standaard ticket hiervoor omwisselen. Zij krijgen persoonlijk bericht hierover.

Credits
Spel: Nynke Heeg en Wybo Smids
Poppenspel: Romke Gabe Draaijer
Script en creatief producent: Tet Rozendal
Productie: Stichting Oog van de Dag
Regie: Brigitte Odett
Muziek en techniek: Sander Stienstra
Foto: Lutske Veenstra

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
wo 27 maart 2024
wo 27 maart 2024
20:30 - 21:55 uur
Pauze
Geen pauze
Locatie/zaal
Bovenzaal
  • Prikkelarme toegang en foyer
  • Voorstelling is in het Fries
  • Korting met dbiebpas
Inclusief garderobe en pauzedrankje

Tickets

wo 27 maart 2024 wo 27 mrt 20:30 uur
Standaard € 26,00
20:30 uur Standaard € 26,00
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken