Muziek

The Best of Britain met Syb van der Ploeg, Brenda Bee e.a.

Van The Beatles tot Coldplay – The Sixties tot nu!

vrijdag

14

juni
2024

20:30 uur

Middenzaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe

staconcert

vrijdag

14

juni
2024

20:30 uurMiddenzaal

Prijs € 27,50
incl. garderobe

staconcert

The Best of Britain met Syb van der Ploeg, Brenda Bee, Maarten Peters en hun vijfkoppige band, zet een avondvullend muziekspektakel op de planken. Geniet tijdens dit staconcert van de beste hits uit Great Britain van de Radio 2 Top 2000. Van The Beatles tot Coldplay, van de jaren ’60 tot nu. Een feest der herkenning!

Met een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling.

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!


Credits:
Met: Syb van der Ploeg, Brenda Bee én Maarten Peters & hun 5-koppige band
Producent: MBN Producties B.V.
Tourneeplanning en publiciteitsmateriaal: Senf Theater, Delft
Fotograaf: Harrie Muis

Website: thebestofbritain.nl

 

Deel deze voorstelling:   E-mail