The Best of Britain met Syb van der Ploeg, Brenda Bee e.a.

Van The Beatles tot Coldplay – The Sixties tot nu!

The Best of Britain met Syb van der Ploeg, Brenda Bee, Maarten Peters en hun vijfkoppige band, zet een avondvullend muziekspektakel op de planken. Geniet tijdens dit staconcert van de beste hits uit Great Britain van de Radio 2 Top 2000. Van The Beatles tot Coldplay, van de jaren ’60 tot nu. Een feest der herkenning, dit keer een staconcert. Lekker dansen met een drankje erbij!
 
Met een spectaculair programma met de allergrootste hits van Engelse bodem, zet The Best of Britain wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling.

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs. Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’. En dat levert een spetterend muzikaal spektakel op en een theateravond om nooit meer te vergeten. De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!
 
Credits
Met: Syb van der Ploeg, Brenda Bee én Maarten en hun 5-koppige band
Producent: MBN Producties B.V.

Website: thebestofbritain.nl

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
vr 14 juni 2024
vr 14 juni 2024
20:30 - 23:05 uur
Pauze
Met pauze
Locatie/zaal
Middenzaal
staconcert
Inclusief garderobe

Tickets

vr 14 juni 2024 vr 14 jun 20:30 uur
Standaard € 27,50
20:30 uur Standaard € 27,50
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Met Arriva naar De Harmonie
Met het Arriva OV-ticket kun je op de dag van je theaterbezoek voor slechts € 9,95 reizen met Arriva.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken