Jeugd & Familie

The Hot Peaches

De Toneelmakerij & DOX

dinsdag

25

oktober
2022

19:30 uur

Middenzaal

Prijs € 16,50
incl. garderobe

VANAF 12 JAAR

dinsdag

25

oktober
2022

19:30 uur



Middenzaal

Prijs € 16,50
incl. garderobe

VANAF 12 JAAR

The Hot Peaches was in de jaren zeventig een extravagant New Yorks drag-mime-underground-gezelschap, dat inclusiviteit en vrijheid hoog in het vaandel had staan. Voor het publiek waren de performers rolmodellen, maar achter alle glamour gingen veel persoonlijke drama’s schuil. Acht hedendaagse performers delen hun zoektocht naar identiteit en seksualiteit met het publiek tijdens een party vol schmink, glitter en glamour.

Regisseur Timothy de Gilde gaat voor deze voorstelling exact te werk als de roemruchte groep. Acht hedendaagse performers met diverse achtergronden brengen hun eigen disciplines mee. In een veelzijdige performance delen ze hun zoektocht naar en vorming van hun eigen identiteit en seksualiteit met het publiek.

Welkom bij een party vol schmink, glitter en glamour, een wervelende coming-of-age voorstelling die je het gevoel geeft backstage in een club te staan.


Tekst: Magne van den Berg
Regie: Timothy de Gilde
Spel: Harun Balci, Sjaid Foncé, Anne-Fay Kops, Benjamin Moen, Lodewijk van Dijk, Ayla Çekin Satijn, Djinti Sullivan en Jonathan Brito
Dramaturgie: Khadija El Kharraz
Kostuums: Sabine Staartjes 
Lichtontwerp: Tim van ’t Hof

Party vol muziek, dans, fashion, spotlights, schmink, glitter en glamour.

Website: toneelmakerij.nl

Deze voorstelling is onderdeel van de serie Queer combiticket

 

Deel deze voorstelling:   E-mail