The Minimal Sessions

Praam

Ontdek de unieke samenwerking tussen Praam, de artiest achter Hush the unquiet mind, zandartiest Andrew Armanyous en het meeslepende strijkerskwintet Flare. Met leden uit Canada, Spanje en Nederland voegen deze getalenteerde muzikanten een diepere dimensie toe aan Praams muziek. Met intense harmonieën en levendige emoties creëren ze een unieke symfonie van geluid en beeld, waarin de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen.

"’hush the unquiet mind’ is meer dan een zoektocht naar entertainment; het is een bevlogen streven om met verschillende kunstvormen een ervaring te bieden die anderen inspireert hun eigen creatieve pad te bewandelen.” - Nanne Praamstra

 

Dus kom en beleef een avond vol kunst, emotie en verwondering tijdens de 'hush... the unquiet mind-Tour'. Mis deze unieke samenwerking tussen Praam, Andrew Armanyous en het strijkerskwintet ‘Flare’ niet - jouw ticket naar een onvergetelijke ervaring wacht op je!

 

Praam, componist en uitvoerend musicus, omarmt met zijn nieuwste album 'hush the unquiet mind' een universele boodschap van artistieke veelzijdigheid. Zijn muzikale reis, die het album 'hush the unquiet mind' en de gelijknamige tour omvat, nodigt het publiek uit om de grenzen van de verbeelding te verkennen.

 

Met de 'hush... the unquiet mind-Tour' betreedt Praam een nieuw tijdperk van artistieke expressie, waarbij hij samenwerkt met zandkunstenaar Andrew Armanyous en het betoverende strijkerskwintet 'Flare'. Deze samenwerking vormt de kern van een betoverende avond, waarin muziek en visuele kunst samenkomen in perfecte harmonie.

Lees meer
Lees minder

Praktische informatie

Datum & tijd
za 12 april 2025
za 12 april 2025
20:30 uur
Locatie/zaal
Bovenzaal

Tickets

za 12 april 2025 za 12 apr 20:30 uur
Standaard € 15,00
20:30 uur Standaard € 15,00
Bestel ticketsTickets
Tickets bestellen

Media

Extra

Theaterplus

Er wordt een tafel gereserveerd in het Theatercafé. Vooraf koffie of thee met iets lekkers en na afloop een drankje met hapjes.

meer informatie
Theatergerecht
Een verrassingsgerecht met ingrediënten die zoveel mogelijk duurzaam en lokaal zijn. Bij dit gerecht kun je kiezen uit vegetarisch, vlees- of visgerecht.
meer informatie
Theatermenu
Een drie-gangen keuzemenu met eerlijke en toegankelijke gerechten.
meer informatie
Onze nieuwsbrief ontvangen?

Zoeken