Musical

The Prom

Pia Douwes, Dennis Willekens, Joke de Kruijf e.a.

Kies een datum / tijd:

Grote zaal

1E RANG € 59,75
2E RANG € 29,50
incl. pauzedrankje

vrijdag

7 oktober   2022

  20:15 uur
zaterdag

8 oktober   2022

  20:15 uur
zondag

9 oktober   2022

  14:00 uur
Grote zaal

1E RANG € 59,75
2E RANG € 29,50
incl. pauzedrankje

Het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op, grijp je danspartner en gooi die jazz hands in de lucht, want… het is tijd voor een feestje!

Vier uitgedoofde Broadway-sterren proberen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar de Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te komen en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!
 
De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Original Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.
 

 

Deel deze voorstelling:   E-mail