Dans

The Ruggeds

Between Us

donderdag

14

maart

20:30

Rabobank zaal

Prijs € 22,50
JONGEREN € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

20:00 uur | dansvoorafje

donderdag

14

maart

20:30Rabobank zaal

Prijs € 22,50
JONGEREN € 17,50
incl. garderobe en pauzedrankje

20:00 uur | dansvoorafje

Ze dansten in een clip van Justin Bieber en scoorden op het WK breakdance. The Ruggeds gaven vorig jaar al een sensationeel visitekaartje af in de theaters met ‘Adrenaline’ ( te zien tijdens de Friese dansdagen in oktober). In hun nieuwe voorstelling bewegen de mannen zich door een web van bungeecords, touwen, elastieken en snaren. Met een mix van dans, muziek, acrobatiek, slacklining en b-boying vertellen ze het verhaal van hun bijzondere vriendschap. The Ruggeds gebruiken de vloer en de lucht voor hun act!


Het zijn internationale toppers op het gebied van breakdance, ze dansten in een clip van Justin Bieber, gooiden hoge ogen op het WK Breakdance en zijn het grote voorbeeld voor de Nederlandse B-Boys en B-Girls. We hebben het natuurlijk over The Ruggeds, die vorig jaar een sensationeel visitekaartje afgaven in de (internationale) theaters met ‘Adrenaline’.
De mannen kennen elkaar sinds hun tienerjaren. Ze zijn niet samengebracht door DNA, maar door wat ze meemaakten. In ‘Between Us’ proberen ze hun banden te ontrafelen. Hoe diep gaat hun verbondenheid? Want het zijn vrienden, maar het voelt als familie. Op het podium bewegen ze zich door een web van bungeecords, touwen, elastieken en snaren en vertellen met een mix van dans, muziek, acrobatiek, slacklining en b-boying het verhaal van hun bijzondere vriendschap.


Choreografie: Roy Overdijk | artistieke leiding: Niek Traa | performers: Andy ‘Duzk’ Tjong-Kim-Sang, Jessy ‘Jazzy Gypz’ Kemper, Niek Traa, Rico ‘Zoopreme’ Coker, Roy Overdijk, Sjoerd ‘Stepper’ Poldermans, Tawfiq Amrani en Virgil ‘Skychief’ Dey | muziek: Boi Beige en Y’skid | decor: Klim van de Laarschot | lichtontwerp: Ido Koppenaal

Website: www.theruggeds.com