The Story Tellers

The story of great singers & songs

zaterdag

december

Rabobank zaal

zaterdag

december

Rabobank zaal

Samen met muzikale collega's vertelt De Kast-zanger Syb van der Ploeg het verhaal achter nummers die veel hebben losgemaakt in de wereld. Fan van singer-songwriters als Leonard Cohen, Boudewijn de Groot, Neil Young, Don Henley, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Simon & Garfunkel, Lennon & McCartney, Joni Mitchell, Stevie Nicks, Adele, Carole King en Janis Joplin? Dan mag u dit intieme concert met prachtige verhalen en sfeervolle beelden zeker niet missen!

The Story Tellers gaan het vak van singer-songwriter uitdiepen en vertellen het verhaal achter nummers die veel hebben losgemaakt in de wereld. De teksten zijn soms politiek getint, maar altijd puur en uit het leven gegrepen. Ben je dus fan van mannen als Leonard Cohen, Neil Young, Don Henley, Bruce Springsteen, Bob Dylan, Simon & Garfunkel en Lennon & McCartney of vrouwen als Joni Mitchell, Stevie Nicks, Carole King en Janis Joplin: kom dan naar dit intieme concert met prachtige verhalen en sfeervolle beelden. En dan pak je ook nog de songs van Nederlandse protestzangers als Armand en Boudewijn de Groot mee, evenals die van de nieuwere generatie met Ed Sheeran en Adele.

Met: Syb van der Ploeg, Dylana Smith, Maarten Peeters, Lydia van der Meer, Hubert Heeringa e.a

Van de makers van o.a. ‘Motel Westcoast’ en ‘The Best of Britain’.

Website: www.senf.nl