Cabaret

Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar

Seks Tips (dernière)

zaterdag

29

december

20:30

Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

zaterdag

29

december

20:30Accent zaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

De homoseksuele single Alex ontmoet op een treinstation de getrouwde Laura, moeder van twee kinderen. Dit is het begin van een bijzondere vriendschap die draait om de slaapkamergeheimen van Laura en de sekstips van haar nieuwe vriend Alex. Een hilarische muzikale komedie over een heterovrouw die in haar liefdesleven op een dood spoor is beland en een nicht die omkomt in wisselende contacten maar de echte liefde nog niet heeft gevonden.

‘Seks Tips’ is een hilarische muzikale komedie over een heterovrouw die in haar liefdesleven op een dood spoor is beland en een nicht die omkomt in de wisselende contacten, maar de echte liefde nog niet heeft gevonden.
Alex is homo, vrijgezel, maar eigenlijk nooit alleen. Laura is getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze ontmoeten elkaar op een onbeduidend treinstation. Zij heeft een vuiltje in haar oog en hij helpt haar. Het is het begin van een bijzondere vriendschap, die vooral draait om de slaapkamergeheimen van Laura en de sekstips van Alex. Het script is geschreven door Dick van den Heuvel, die tevens de regie voor zijn rekening neemt. Welkom op een avond vol ‘inside information’ die je alleen kan krijgen van de meest leerzame types op deze aardkloot: homoseksuele mannen!


Scripts en regie: Dick van den Heuvel | spel: Theun Plantinga en Alexandra Alphenaar

Website: www.homemadeproductions.nl