Cabaret

Thijs van de Meeberg

Met de beste bedoelingen

donderdag

29

februari
2024

20:30 uur

Bovenzaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

donderdag

29

februari
2024

20:30 uurBovenzaal

Prijs € 19,50
incl. garderobe en pauzedrankje

In deze vierde solovoorstelling gaat dit cabarettalent op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? Thijs van de Meeberg wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen. Disclaimer: hij lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot.

In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen.

Over Thijs van de Meeberg:
Thijs studeerde aan de Koningstheateracademie en won de jury- en publieksprijs bij het Leids Cabaret Festival 2015. In zijn voorgaande voorstellingen sprak hij over isoleercellen, puppycursus en tandvlees. De ene keer in een decor van chips, dan weer voor een muur van dozen. Ook had hij een zelfrijdende vaatwasser en een valse hond. Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij de Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.


Credits:
Regie: Titus Tiel Groenestege
Techniek: Marco Koppers
Foto: Anneloes van Adel
Ontwerp: Anne Neuteboom

Website: thijsvandemeeberg.nl

“De gefrustreerde verhalen zorgen voor tal van komische reflecties, gloedvol en met veel inlevingsvermogen verteld” Theaterkrant (2021)

“Thijs kan het land veroveren, het heeft alle noodzakelijke ingrediënten voor top cabaret” Eindhovens Dagblad (2019)

 

Deel deze voorstelling:   E-mail