Muziektheater

Prijs € 20,-

Kleine zaal

Prijs € 20,-

Ze dragen de prachtigste kostuums en toeren het land door met de allerbekendste musicals. Maar niet vandaag! Speciaal voor de échte liefhebbers geven de beste musicalsterren van Nederland een exclusief en intiem koffieconcert met persoonlijk geselecteerde songs. In deze editie ontvangen wij: Tony Neef (o.a. Miss Saigon, Chicago, Les Miserables) en Maaike Widdershoven (o.a. The Phantom of the Opera en West Side Story en The Sound of Music).

In deze versie ontvangen wij: Tony Neef (o.a. Miss Saigon, Chicago, Les Miserables) en Maaike Widdershoven (o.a. The Phantom of the Opera en West Side Story en The Sound of Music).

Website: www.harmonie.nl